Senaste-listan volym 2

21.03.2019 kl. 11:42

Senaste-listan vol.1 från 2017 hittas här.

Min senaste pinnade bild:

*inspiration* till ett kommande syprojekt. Jag har en gul klänning som jag skulle vilja sy knappar i så där som på bilden, men knappar och knapphål är så jobbiga. Så nu är jag på jakt efter en tryckknappstång, inte så lätt att hitta dock.
 

Min senaste lyssnade podcast:

Ted och Kajs senaste episod Valv efter valv. Men jag höll på med en massa annat under tiden så kommer knappt ihåg vad de pratade om förutom Kajs anus. Jag får väl lyssna igen.

Min senaste använda emoji:


Wow-emojin på Facebook. Men jag tycker den ser mer förskräckt än imponerad ut. Jag använde den i alla fall för att symbolisera en förskräckt reaktion när min moster skrev att kusin Madde fått flytta från sin mögliga lägenhet på Malta till en källare. Stackars barn.

Min senaste tv-serie-obsession:

Vi har kollat igenom nästan alla tre säsonger Outlander som finns på Netflix. Hoppas på att fjärde kommer snart, orkar inte med skumma streamingsidor. Jag har ju sett serien förut, men jag lurade Nicke att kolla om den med mig och nu är han också kär i Jamie. 

Mitt senaste dyra köp:

Jag gjorde en beställning från Cocopanda just på 40 euro. Dyrt enligt mig, men jag fick nästan hela mejkpåsen uppdaterad för den summan.

Mitt senaste projekt:

Jag håller på att sy om en helt vanlig H&M-klänning till en crop top och en kjol. Toppen sydde jag igår och den blev helt okej. Kjolen vet jag inte riktigt hur jag ska förverkliga ännu. To be continued!

Senaste tanken:

"Är ugnen varm nu månne?"

Mitt senaste lästa blogginlägg:

Det här eftersom det är från det inlägget jag sitter och copypastear listan ifrån.

Senast lyssnade låt på Spotify:

Billie Eilish - bury a friend

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: