Loppisfashion

16.03.2019 kl. 12:23

Igår var ingen vanlig dag för igår var en utomordentligt bra loppisdag! Jag fyndade som aldrig förr. Oftast slutar mina loppisrundor med en hög böcker, men igår hittade jag kläder från topp till tå. En kappa, två tröjor, ett par byxor och ett par skor för den näpna summan 18,50 euro. 

Jag tror det är dags att jag så småningom begraver drömmen om att kunna fota bra och komponera ihop snygga collage... Steg nummer ett skulle eventuellt vara att inte fota bilder i husets skitigaste spegel, men nåja, snifi snifi.

Den här gula lilla raringen blev dagens dyraste köp. Tänk att det skulle ta 25 år för mig att inse att jag passar i gult, det måste vara mina ginger pigment som gör det. Den här passar perfekt till midjehöga kjolar!

Även denna väldigt rar, på gränsen till lite för rar. Men jag sökte efter just den här modellens tröja/jumper (tycker btw ordet jumper bör göra comeback) utan dragkedjor, knappar och huvor.

Det är cirka en gång i decenniet jag hittar ett par byxor jag trivs med. Jag föredrar kjol och klänning, men ibland orkar man ju inte klä sig i det och behöver kapsla in bena i nåt. De här slacksen satt riktigt snyggt och jag kände mig så himla stilig i dem.

Stuprörsjeansen börjar tack gode gud vara ett minne blott och ersätts av de betydligt luftigare jeansmodellerna från 70-80-90-talet. Jag har lääänge varit på jakt efter ett par snygga mom jeans, men jag vet inte vilken del av min kropp som gör sig skyldig till att jag ser på pricken ut som Byggare Bob i såna. Mycket tragiskt. Kanske någon vacker dag...

Ett par låga klackar i så gott som nyskick plockade jag med mig också. Jag har inte varit någon klackmänniska, men så insåg jag vad ett par klackar (rimlig höjd dock obs obs) kan göra med hela ens hållning. Jag går mycket rakare i ryggen med en liten klack på tassen.

Mmmm kan klä ut mig till en Ahlgrens bil i denna. Den är några storlekar för stor, men jag tycker den passar bra som oversize. Den är rejält noppig så jag ska hyvla av den ordentligt bara jag orkar, men sen är den good to go bara det blir några plusgrader till där ute. Känner mig väldigt fashion i den här ska ni veta. Attityden flyger i taket direkt som jag drar på mig den och ser mig i spegeln.

Storytime: när jag kom till kassan med min klädhög igår på loppiset så stod en äldre dam och diskuterade med ägaren. När jag klampade fram med min fångst så lyste damens ögon upp och hon strök över min rosa kappa som låg överst på högen och så sa hon "Nej vad ljuvlig! En sån där nästan likadan hade jag när jag var ung. Den kommer bli så fin på dig!". Jag blev så glad och log som en nörd jättelänge. Men visst tant blev jag fin i den!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: