Vad tänker du på, Leona?

14.03.2019 kl. 10:21

"Mars, mars" säger månaden och rusar iväg och plötsligt har halva gått.

Det var en märklig mening. Men så är det ibland. Märkligt.

Jag tänkte sno ihop ett litet inlägg i form av traditionella vardagsbetraktelser. Som en lång facebookstatus: "Vad tänker du på, Leona?".

Jo, bland annat detta tänker jag på:

  • jag har sökt ett jobb som jag väntar på att höra av vilken dag som helst. Ett riktigt jobb. Inte något vikariat eller deltidsjobb som jag hankat mig fram på under den senaste tiden. Först när jag läste annonsen tänkte jag att "nej, det där är jag på tok för omogen för, det får någon annan ta hand om". Men så skärpte jag mig och slutade underestimera mig själv, skrev ihop en arbetsansökan och började till och med fantisera ihop spännande framtidsscenarion. 
     
  • jag skulle vilja se Finding Neverland, dokumentären om Michael Jackson, men alltså. Jag orkar inte. Rent psykiskt. Dokumentärer kryper in under skinnet på mig och bubblar på där så länge. Jag klarar inte heller av att se dokumentären om R. Kelly. Det är många filmer, serier och dokumentärer som jag bara inte förmår mig att trycka play på. Filmerna om Utöya klarar jag inte heller av att se. Jag läste boken En av oss av Åsne Seierstad, som handlar om just Breivik, för fyra år sedan och det är en av de starkaste böckerna jag någonsin läst, men det känns som att det får räcka.
     
  • över till trevligare saker: imorgon får jag lön! För första gången på väldigt länge. Hur ska jag fira? Jag ska gå och röntga mina tänder. Hoppas på att de konstaterar att min ena visdomstand enkelt kan dras ut utan något större ingrepp.

Ja, det är väl ungefär det som cirkulerar i mitt hjärnkontor just nu. 

På den här bilden ser jag varken glad eller sur ut. Svårt att säga om jag är snäll eller elak. Lite salty kanske. Hur som haver, jag hade riktigt prydliga bryn här! Det var främst det jag ville memorera.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: