Tionde veckan

11.03.2019 kl. 09:40

Här är jag. Den tillfälligt totalt oinspirerade bloggaren. Jag försöker skriva vettiga inlägg, men nä, det blir bara idioti så bloggen får vara lite seg tills inspirationen återfinnes.

Jag har jobbat lite också i Karis högstadium och Mikaelskolan denna gång. I högstadiet fick jag steppa in som hälsokunskaps- och religionslärare. Under en dag diskuterade jag både alkoholens påverkan på kroppen och reformationens påverkan på det medeltida samhället, det ni!


Foto: Chris Senn

Jag ledde en ordkonstworkshop i Mikaelskolan och det var till och med en riktig fotograf på plats. Så här dryg ser jag ut när jag undervisar :--( Men workshopen var lyckad och eleverna skapade ivrigt sina egna berättelser och tillhörande kartor. 

Jag har läst en del barnböcker, bland annat den här som handlar om en alkoholiserad pappa som tar sitt liv och en seriebok om berättelser från förintelselägren. Munter litteratur med andra ord, men riktigt starka böcker! 

Igår vandrade vi omkring i ett soligt men isande kallt Hangö och shoppade gummistövlar åt Nicke.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: