Arbetslös torsdag

07.02.2019 kl. 10:50

Vad kul att ni är så många som deltar i gallupen i föregående inlägg! Jag ser helt klart att vardagsinläggen är det ni uppskattar mest så jag ska skärpa till mig och börja bjuda in er i vardagen lite mer än i veckosammanfattningarna. Till exempel redan denna mörka torsdagsförmiddag!

Jag har börjat dagen med en kopp kaffe framför Youtube. Ett av mina favoritkonton på Youtube är The Try Guys så jag kollade två av deras videon och fnissade både högt och lågt åt när småkids fick styla fyra vuxna män precis som de ville. 

Kul? Kul! 

Jag ska fortsätta umgås med datorn lite till. Scrolla igenom alla arbetsplatsannonser och sen ska jag återgå till mitt skrivande. Jag har försonats med mitt romanmanus igen och tänker att jag kan utnyttja min tid som arbetslös till att skriva, om inte klart, så i alla fall en hel del av romanen. Det skulle vara festligt att kunna säga "jaja, jag var arbetslös i början av 2019, men jag skrev i alla fall en bok". Just nu håller jag på att reda ut lite tidslinjer och karaktärsmöten. Det flöt på väldigt bra med de tjugo första kapitlen, men sen blev det trögt. 

Min författarlook. Svart som döden 8---)

Rims everyday casuallook

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: