Gallup: Vad läser du helst om på bloggen?

05.02.2019 kl. 11:24

Uppdaterad: nu går det att klicka i flera alternativ och föreslå övriga önskemål direkt i gallupen!

Jag har bloggat i tio år och jag har alltid skrivit för skojs skull. Och det tänker jag fortsätta med. Jag bloggar bara när jag känner för och jag tror det skapar bättre innehåll än om jag skulle börja slentrianblogga och skriva ett inlägg om dagen som handlar om kaffedrickande och vädret bara-för-att. 

Men det är klart att jag vill att bloggen ska vara kul även för er som läser. Jag har en stabil läsarkrets som majoriteten består av vänner och familj, men också läsare som inte alls känner mig utanför bloggen. Och jag blir superglad varje gång det trillar in en kommentar på något inlägg, det gör hela bloggen mer levande. Tack för det! Nu vänder jag mig till er i hopp om lite konsultation om bloggens innehåll och kvalitet.

Nu vill jag veta vilken typ av inlägg ni som läser gillar mest på den här bloggen eller bloggar i allmänhet om ni inte läst just min blogg tidigare. I gallupen här nedan kan man klicka i (helt anonymt!) vilken typ av inlägg som ni tycker är mest underhållande eller intressanta. Om ni har övriga önskemål på vad jag kunde skriva om, berätta för mig! Jag är just en sådan typisk bekräftelsekåt person som gör allt folk ber mig om för att de ska tycka om mig :---)

Vad läser du helst om på bloggen?
Personliga vardagsbetraktelser
Böcker
Filmer / tv-serier
Recept
Ställningstaganden / åsikter
Listor
Other
Please Specify:
 
 
 
 
 
 

 

Här är exempel på hurdana inlägg jag syftar på:

personliga vardagsbetraktelser, böcker, filmer/tv-serier, recept, ställningstaganden/åsikter, listor

Klicka i vad du tycker om att läsa om och kommentera om det är något du saknar eller om det är något som är så totalt ointressant att jag helt enkelt aldrig någonsin borde skriva om det igen. Jag är till exempel osäker på om receptinläggen över huvud taget intresserar? Det finns ju en och annan sida med veganska recept på internet redan så jag kanske lägger ner onödig tid på dem? Let me know och tack för att du deltar!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Haha förlåt Julia, jag råkade radera din kommentar :'---D men jag lovar att keep up de varierande inläggen och recepten speciellt för din skull! /Leona
Anonymous06.02.19 kl. 09:51