Fjärde veckan

28.01.2019 kl. 11:00

Vi skjutsade iväg vår gamla soffa och fick leva sofflösa några dagar. En provisorisk soffa av en överlopps madrass fick duga så länge. 

I början av veckan var jag lite sjuk och passade på att ligga i sängen och tycka synd om mig själv med Netflix och pannkakor.

På tisdagen kom vår finfina nya soffa! Vi är jättenöjda med den! Man skulle ju tro att när man för en gångs skull köper en möbel från något annat ställe än Ikea att man inte skulle behöva öda flera timmar på att bygga ihop den, men icke! Vi var nära att ge upp vid ett skede för det var så saakelis svårt att få armstöden på plats. Men vi klarade det!

Lördagen spenderade vi på lande med familjen. Flyttade möbler, kastade snö på Terra och tröstade katterna som enligt sedvanlig ordning hade bosatt sig i bastun så länge hunden var på besök. Och så firade vi våra examen så här en månad i efterhand!

I examensgåva av moster P och kusin Madde fick jag ett halsband med vishetens uggla (hoho). Snoddis och Jasse ska bjuda mig och Nicke på Escape Room när vi åker till Åbo i februari. Ser fram emot revanch för senast slapp vi inte ut :--((

Och mamma bjuder mig och Nicke på en liten utfärd till Ryssland i vår eller sommar! Så spännande, jag har varit sugen på att tåga iväg till S:t Petersburg länge redan, men man är ju lite feg och Ryssland känns så främmande trots att det är nära. Men om mamma kommer med ska det väl gå bra! M.v.h fyller27ijuli

Vi fick också en ananasbukett i gåva och den är så rar så jag hoppas att den aldrig vissnar!
 

Söndagen ägnade vi åt att handla mat, läsa, hämta en servis vi fått ärva och titta på Grace and Frankie. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: