Tredje veckan

21.01.2019 kl. 10:30

Förra veckan var ganska fattig på händelser värda att memorera. Nicke var sjuk och så lyckades han smitta ner mig trots orimliga mängder ingefära och personal space. Oh well, några halvdåliga bilder har jag lyckats fånga i telefonen trots allt!

Talande bild för den gångna veckan. Jag har suttit i köket, ätit smörgås och skrivit arbetsansökningar. Nu har jag skickat in tre stycken. Fortfarande tyst från alla, men den här veckan borde jag höra något i alla fall.

På torsdagen åkte jag till Ekenäs och lunchade på Hemma hos Rastachef med mamma. Det finns inte så många vegevänliga lunchställen här i knutarna så det är trevligt med ett ställe som Rastachef som bara serverer vegetariskt och veganskt.

Vi gick på loppis och jag fyndade ett par stövletter (kanske det fulaste ordet i svenska språket!?) för 3,20€. De glömde jag fota, men titta vad vi hittade! An original Buffay!

 

Veckoslutet firade vi med att ta farväl av vår soffa som tjänat oss väl sedan augusti 2013 då vi stolta köpte vår första möbel på Ikea! Nu får vår Ektorpare tjäna hushållet Äppelvik i stället.

På tisdag anländer vår TOKSNYGGA soffa som vi beställde i början av december. Mycket spännande! Vi vet inte ens hur slutresultatet ser ut eftersom vi sjäva komponerade ihop material. 

Avslutade veckan med att bli smittad av Nickes snuva, åka till lande en sväng och snacka med Kanada.

Bonus:

Jag råkade i misstag trycka på Googles mikrofonsökfunktion när jag pratade med Rim. Det här är vad den spelade in och hittade :'--D 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: