#10yearchallenge

18.01.2019 kl. 16:25

Jaaag vill också vara med! Dock vill jag inte pracka på min narcissism på alla som råkar följa mig på Instagram så jag delar med mig av några riktiga pärlor från 2009 här i stället. 

Ojoj, 2009 var ett crazy år. Jag var 16/17 och allt vad det innebär. Framtidsångest, heartbreak och en hel del party. 

Jag skulle SÅ gärna lägga ut bilder från fester och andra get togethers, men jag respekterar det faktum att alla kanske inte är lika pigga på dessa nostalgitrippar som jag är. Så här kommer en hel rad bilder på MIG och endast MIG!

Den här outfiten minns jag så väl. Jag skäms inte ens över den, tänk att jag hade självsäkerheten att gå omkring med limegröna tights och blå hatt med matchande t-skjorta från Carlings. Och en mycket skrikig grön ögonskugga kan tilläggas. Nä, jag är stolt över den här lilla Lellen.

När jag visade bilden frågade Nicke om jag skulle våga gå ut ur huset iklädd den där outfiten idag. Svaret är nog ett brutalt ärligt NEJ :-( Den självsäkerheten har jag nog tappat på vägen till vuxenlivet.

Här kan jag dock skämmas en smula. Jag har ett minne av att det här är en hårfärgning gone bad och att jag inte tyckte det var helt lyckat. I alla fall syns inte denna horribla hårfärg på flera bilder...

Vad tror ni jag kommer fram till för storslagna slutsatser här då? Att de där glasögonbågarna kanske inte var SÅ coola och unika som jag trodde. Nej, det gjorde jag inte för de finns med på mååånga bilder. Den där t-skjortan saknar jag!

Här hade jag fått tag i ett par glasögon utan styrka. Mitt glasögonbegär har jagat mig sedan tidigt 00-tal. Jag vill fortfarande ha glasögon och nu börjar det faktiskt bli dags att gå och kolla upp synen, men nu är jag för snål. Mina läsglasögon får duga än så länge.

Den här bilden är tagen på Nickes mommos bakgård där vi satt ett helt gäng och åt pizza efter en busig regattakväll.

Så var det dags för Faces och jag rafsade ihop håret till något som skulle likna dreads. Min stil var väldigt ombytlig på den här tiden. Jag kunde gå ena dagen i haremsbyxa och filthatt och den andra i klackskor och tighttighttight klänning (som egentligen var en topp).

I told you. Med midjeskärpet och attityden lika spända på denna bild. 

Jag kunde se helt belevad ut också. Tydligen kom den sidan fram när jag åkte utomlands. Här är vi i Malmö och hälsar på mamma.

Avslutningsvis en bild på mig där jag äter grillad kyckling med fickkniv och plastgaffel. Här hade jag dessutom gått in i en kvist och har ett blodigt sår under ena ögat som ni kan se om ni kikar riktigt noga.

Det får räcka. Men visst var det kul? Kanske jag gör en uppdaterad version av #10yearchallenge när jag och Nicke firar ett decennium av kärlek och soffhäng i maj. Det finns en hel del tokroliga bilder på oss från alla åren. Måste väl fråga lov av Nicke före jag publicerar dem bara i så fall...

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: