Första veckan

07.01.2019 kl. 09:41

Min bloggmotivation går på sparlåga just nu som ni kanske märker, men tro inte att det stoppar mig från att fläka ut mitt liv på internet! Jag tänker därför instifta veckosammanfattningar här på bloggen. Från och med nu kommer jag att sammanfatta den gångna veckan genom fula och fina bilder, roliga och tråkiga skärmdumpar och så lite hederlig text på det. Bra? Dåligt?

På måndagen firade vi nyår! Vi firade hemma eftersom alla andra hade planer på annat håll eller jobbade, men det var riktigt najs att bara snurra på här hemma och mysa till det lite extra med facklor på gården och en rejäl champagneflaska.

På tisdagen lämnade vi Rim på hatthyllan och åkte till lande för att ta farväl av Allis. En annan orsak till att vi åkte till lande var för att hämta chokladen som Snoddis så rart importerat från Tallinn åt mig. Tror ni jag kom ihåg den? Trots att både Snoddis själv och Nicke frågade om jag hade med den i påsen när vi startade hemåt igen. Nej :--) Chokladen är på lande fortfarande, orörd hoppas jag (!!!), så jag ska åka dit en sväng under veckan hämta den och ta hand om min sjuka gamla mor som nu är lämnad åt sitt öde när Allis är på äventyr.

Nytt år betyder nya mål! 50 böcker under 2019, jag har klarat det förut - jag ska klara det igen! Förra året gick det inte, men i år gör jag ett nytt försök. 2019 får bli ljudbokens år och det underlättar ju en hel del!

Onsdagen gick åt till att följa med Allis på Snapmappen. Hon kom fram!

Vi kollade The Revenant som nu finns på Netflix. En riktigt bra film med Leo D som gör sig välförtjänt av sin Oscar som han kammade hem för huvudrollen. Summary: Hugh Glass blir lämnad åt sitt öde i den bitande kalla vildmarken och får gömma sig i Lilla gubben för att överleva. 

Igår babblade vi med Allis i typ en timme. Jag är ingen telefonsnackare och har aldrig gillat att prata länge i telefon, men med Allis pratar jag alltid lääänge. Nåja, allt väl i Kanada och hon har till och med startat en blogg som den intresserade kan kika in på! HÄR hittar ni den, *klick klick*.

Igår ordnade vi dessutom examenskaffe för Nickes familj. Vi tog båda våra examen kring julen så vi har skjutit på firandet lite och ska fira med min familj i slutet av månaden. Nicke bakade kaka och jag var klassiskt mansgrisig och tittade på och ojade mig när han gjorde fel och smuttade på min stänkare.

Veckan avslutades med att vi beställde mat och kollade på Gilmore Girls. Äntligen har vi kommit till Yale-säsongerna. Men de säsongerna innefattar även Lorelai och Lukes krystade relation som jag inte alls gillar. Nicke tycker de passar bra ihop, men jag tycker han är allt för sur och tråkig för henne. Jag tror Gilmore Girls är där jag får min dos av relationsdrama som många hämtar från reality-tv (som jag inte alls går igång på).

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: