Menskoppen som nyårslöfte

03.01.2019 kl. 15:58

Idag har jag och Rim funderat på livet och om det är värt att gå ut och frysa röva av sig bara för att få lite sol i fejset. Vi bestämde att nä, det är det inte värt. Så vi stannade inne och städade lägenheten och skrev arbetsansökningar.

På eftermiddagen kom Märta och intervjuade mig om mina miljösnälla mål för 2019. Mer om det kan ni läsa i tisdagens Västis, men ett mål är i alla fall att börja använda menskopp! Jag har länge övervägt att köpa en, men jag tycker samtidigt att det verkar lite pilligt och ofräscht. MEN sen igen så är ju inte bindor och tamponger så himla fräscht heller... Så kom igen alla, nu kör vi ett bind- och tampongfritt 2019 och bidrar på så vis till att inte producera massor av onödigt skräp. 

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Hahaha bästa första paragraf ever :D
Hur gick det med menskoppen? Blev du nöjd? Vad var det för märke du köpte?
Rosa M.30.01.19 kl. 12:36
Jag har inte haft tillfälle att testa ännu eftersom jag inte hittat en enda affär här i min lilla stad som säljer menskoppar :-( men fick tips att gå till apoteket och kolla. Annars måste jag beställa, så tips på bra märken tas gärna emot! Och nä vad kul att en namne var uppfinnaren till en så fiffig grej, det visste jag inte :-D Tack för dina kommentarer! /Leona
31.01.19 10:29
Btw, visste du att uppfinnaren av menskoppen heter Leona? :) https://leonacup.com/pages/leona-story
Rosa M.30.01.19 kl. 12:39