Nyårsafton och första dagen på 2019

02.01.2019 kl. 13:09

Vi firade nyårsafton så lugnt och sansat som bara tänkas kan. Spelade spel, beställde pizza och kikade på fyrverkerierna. Vi körde till och med ut till hamnen för att kolla på Hangös storslagna fyrverkerishow, men den inhiberades på grund av stormen. 

En fördel med Nickes jobb är att han får julklappar av sina kunder. Just nu är vår drinkvagn proppfull av alla flaskor han fått. Nyårsafton till ära korkade vi denna som vi misstänker att är en onödigt dyr och flashig flaska. God var den, men inte märkbart godare än min Black Tower-skumpa som kostar ca 10 euro. 

Vi ställde kameran i köksskåpet och tog en stagead partybild med katten. No shame :-)

Resten av kvällen kollade vi Gilmore Girls och åt kex. När klockan blev midnatt stod vi alla tre i fönstret och kollade på raketerna och regnet som öste ner. Sen åt vi upp våra pizzarester och somnade sött.

Nyårsdagen firade vi på lande med en hel hop människor som tog farväl av Allis som imorse åkte iväg på sitt stora kanadensiska äventyr. Lite avis på min coola lillasyss som åker iväg och gör häftiga saker. Akta dig för bävrar och håll hårt i dina dollars, lillungi!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: