Vad jag fick av julenissen

31.12.2018 kl. 12:58

Ett par trådlösa lurar har jag drömt om ganska länge nu och ser man på, ser man på! Jag känner mig extremt cool när jag svassar omkring med dem här hemma och lyssnar på typ Ed Sheeran. Dock är de ganska spända så jag får huvudvärk av att använda dem längre stunder, jag hoppas att de ska bli lösare med tiden. Men ljudet är super och så är de smidiga och snygga för att vara on-ear.

Hudvård för cirka tre år framåt. Och ögonbrynsfärg så jag kan fixa brynen på egen hand när Allis reser iväg till Kanada och inte kan fixa dem på flera månader.

Men rar som hon är fick jag ett presentkort för brynfix på hennes egen salong före hon reser iväg. Jag var ivrig och gick direkt på juldagen och knackade på salongsdörren. 

Litteratuuur <3333 Jag håller just nu på med Och hjärtat, det var mitt, men vet fortfarande inte riktigt vad jag tycker om den...

10-åringen som bor inom mig hoppar av glädje varje gång jag får ett nytt pussel. I år fick jag dessutom två nyckelringar och tänk vilken underskattad gåva det är! 

Förutom alla dessa fina klappar fick jag även ekonomiska bidrag, FORK-biljett, choklad, leggings och ett par fluffiga sockor som snurrar runt i tvättmaskinen just i detta nu. I februari får vi hem vår nya soffa som även den är en julklapp och den är farligt snygg så ojojoj vad vi väntar på den.

Tack för alla fina klappar! Tänk att man kan få ha det så gött.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: