Ett besök på Pincho Nation

14.12.2018 kl. 11:02

På tisdagen gick jag med mama och Allis till Pincho Nation i Åbo för första gången. Allt från bordsbokning till betalning sker via deras app och det är smidigt och bra för såna som jag som tycker det är småjobbigt att interagera med främmande typer på finska. 

Pincho Nation hittas i samma lokal där nattklubben Monkey en gång i tiden huserade. Restaurangen charmade i alla fall mig direkt med sin extremt kitchiga inredning. 

Menyn hittar man på deras app och där klickar man bara i allt man vill beställa *klick klick klick*. Sen plingar det till i telefonen och du går och hämtar din mat och dryck. När du är klar betalar du allt via appen eller tillkallar en servitör. Väldigt enkelt och smidigt!

Medan man väntade på maten fick man käka popcorn.

Inredningsinspo! Och jag skojar inte ens. Om jag inte bodde med Nicke skulle mitt hem se ut så här.

Varning! Bli inte rädd när du går på toa och det börjar spela musik och underliga röster börjar prata när du låser dörren. I mitt bås var det en flörtig dam som välkomnade mig till hennes magiska rum, men Allis hade ett creepy litet barn och en mörk mansröst som skrämde upp henne.

Matdags! Alla rätter på menyn är i tapasformat så man klickar ju åt sig en hel del så man ska bli mätt. Det fanns fem veganska rätter och jag beställde samtliga. Allt var riktigt gott, men kombinationen franskisar, pumpasoppa, vitköksmarinerade champinjoner, vårrullar och rödbetshummus var rätt så crazy. Men samtidigt passade det ju bra med restaurangens tematik.

Restaurangen är absolut värt ett besök!

Häftig inredning, god mat och smidigt system. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: