Ett veckoslut i MysVasa

11.12.2018 kl. 11:04

Jag har än en gång gått och pillat i bloggdesignen så mycket att det spårade ur och jag tappade nerverna så enda lösningen var att bara radera allt och klatcha på en färdig mall. Så jag ber om ursäkt för det högst opersonliga stuket på den här bloggen just nu. Jag håller på och funderar på hur jag ska utveckla mitt bloggande och just nu känns det som att det här bloggverktyget inte riktigt möter mina visioner. Det är så många finesser som saknas här som jag vill ha!

Nåja, nog om det för jag har ändå inte tid att fixa bloggen just nu. Veckoslutet spenderade jag i Vasa och det var så kul, så kul att få hänga med mina saknade vänner. Vi åt kaka från Raawka och pizza från Marco Polo och drack drinkar på Venn och där emellan låg vi på soffan och slöglodde på The Office och drack vin. Och så hann vi paja på baby Lovis och gå på loppisrunda på mitt favoritloppis i hela landet! Utmärkt veckoslut! Vasa är en så sympatisk stad, det enda minuset är att den ligger några hundra kilometer för långt norrut.

Idag åker jag iväg igen, till Åbo denna gång. Vi ska käka middag på apprestaurangen Pincho Nation och gå och titta på Taru sormusten herrasta på Åbo Stadsteater. Både programpunkterna ungefär lika spännande eftersom jag tycker apprestaurangen låter skrämmande futuristisk och jag är rädd för att jag inte kommer att hänga med i den finska pjäsen överhuvudtaget... 

Vi satt ute på terrassen på Venn och smuttade på våra drinkar och kände oss lagom fräscha efter en vandring i snöslasket. Drinkarna var goda, men jag var dum nog att inleda besöket med att beställa en Amaretto Sour utan att tänka mig för. Jag serverades högst antagligen en perfekt drink, men den toppades ju såklart med skummad äggvita (som sig bör, det hade jag bara glömt...) och det var ju tråkigt för en obetänksam vegan. Så jag snodde Ericas utsökta margarita och gav henne min äggdrink. Så kiva kaveri är jag!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver: