Snäll, men sträng

27.11.2018 kl. 11:34

Igår gick jag på lärarmöte för första gången och samtidigt sista gången med just det gänget. Jag har valt att sluta som ordkonstledare efter den här terminen eftersom jag måste hitta ett jobb som genererar lite mera guldpengar i månaden. 

Efter mötet körde jag från Åbo och lyckligtvis överlevde jag den plötsliga snöstormen som slog till just då. Det var helt crazy! Man var tvungen att köra max 60 km/h på motorvägen och det passade ju bra eftersom jag hade rejält bråttom till Ekenäs där jag skulle hålla min sista ordverkstad med den gruppen.

Jag hann fram just och just och så firade vi jul och tog sedan avsked mer eller mindre sentimentalt. Några sprang ut och tjoade "HEJDÅ GOD JUL" medan några andra satt kvar och lovprisade mig som "den snällaste läraren NÅGONSIN". Jag frågade av dem om de faktiskt tyckt att jag varit så himla snäll alla gånger. Då funderade de en stund och konstaterade "joo, men du e också ganska sträng och det e bra för annars sku pojkarna aldrig lyda". Säger som Joey Tribbiani: that baby's going on my resumé!

Med de orden i gott förvar körde jag hem i ett frostigt vinterlandskap och kände mig tillfreds med livet. Resten av kvällen spenderade vi i soffan med Steven Avery. Mannen som har suttit över tio år i fängelse dömd för ett mord han inte ens begått (enligt cirka hela världen), känd från dokumentärserien Making a Murderer. Så spännande att man tappar förståndet. Jag ska nog vräka ur mig mina funderingar kring den serien när vi sett klart andra säsongen. Någon annan som tittar på den? Jag vill höra alla tänkabara teorier!!

Beauty tip: how to cover big ass zits. Fast and easy tutorial.

Nä, jag ville mest visa att jag nästan är fri från mina fula exem! I stället har en megafinne flyttat in bredvid min nos, men såna kan man gott leva med efter en månad med halva fejset rött och inflammerat!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: