Lite trött, lite låg

21.11.2018 kl. 10:06

November gör verkligen sitt yttersta för att suga all energi och kreativitet ur mig. Jag är så trött. Dessutom rullar jag runt i ett insomnia-power nap-hamsterhjul. Ni vet, när man bara är så trött på kvällen att man somnar på soffan och sen kan man inte somna före klockan fyra på morgonnatten. Men man tvingar sig upp ur sängen klockan nio med blåsvarta ringar runt ögonen som ingen tvättbjörn i världen kan mäta sig med. Oooch så kommer kvällen och man somnar åter på soffan och ligger och snurrar i sängen tills klockan blir syndigt mycket. Så håller det på.

Men jag vill försöka hålla lite liv i den här bloggen för jag vet att bloggmotivationen kommer tillbaka när som helst. Det känns så tråkigt att kika bakåt i arkivet och hitta månader med två ynka inlägg.

Vad ska jag orka blogga om? Mina stressexem som vägrar försvinna och att jag går omkring och känner mig lite småful konstant? Böcker jag läst och lyssnat på? Mina kylskåpsmagneter?

Så här ser det ut efter tre veckor. I ett skede var de nästan helt borta, men så blossade de upp tillbaka - inte fullt lika illröda som senast, men ändå äckliga och störande.

Lite lagom trött, sur och låg. Och lite ful. Herregud vad jag har tvingats fundera över hur utseendefixerad jag verkligen är. Under den första veckan med exemen ville jag inte ens gå till butiken. Men så samlade jag ihop förnuftet i en prydlig hög och intalade mig själv att även rödfläckiga människor får gå ute bland folk. Folk kanske glor lite och vissa frågar varför jag ser ut SÅ DÄR i ansiktet, men jag går ändå. 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: