Årets första släng av julfeelis

16.11.2018 kl. 10:53

Jag vaknade med julfeelis imorse. Blev väldigt besviken när jag inte möttes av winter wonderland utanför fönstret. Men trots det ojuliga vädret sitter stämningen i och nu sitter jag och lyssnar på min x-mas jazz playlist och funderar på vad jag ska hitta på för julklappar åt mina nära och kära.

I år tänker jag undvika att köpa grejer, prylar och krafs. Vissa klappar har jag faktiskt tänkt knåpa ihop på egen hand nu när jag har tid. December brukar vara så hektiskt annars, men i år har jag ju all tid i världen att julpyssla och julmysa. Det är min examenspresent till mig själv. Jag har gått i skolan sen 1999 (19 år!) och tycker mig därför förtjäna två lugna, kravlösa månader.

Men vad kan man göra för egna julklappar när man trots allt är 26 och inte 12 och kan ge bort alla fula kreationer man gjort i skolan? Blir släkten glad om de alla får varsin inbunden kopia av gradun måntro? "Jag har gjort den helt själv" kan jag blygsamt säga med glittrande ögon när de öppnar sina omsorgsfullt inpakterade gåvor. "Tack tack" säger de alla, för de är ju artiga typer, och eldar sedan i smyg upp avhandlingarna i den öppna spisen som sprakar i hörnet.

Jag tror jag ska ägna denna förmiddag åt att go nuts på pinterest och inspireras hejvilt för att undvika ovanstående situation.

En julig Luv. Igår dog min katt Newton i Sims och jag blev riktigt ledsen när mina simmar gick och sörjde sitt älskade husdjur (i ett dygn) och jag tänkte på hur mycket jag saknar det här älskade husdjuret. 

 

P.S. Jag blev så julig att jag till och med gjorde en julig header! Det gjorde jag alltid på min gamla sokerungi-blogg. Sokerungi var min hysteriska blogg som jag skrev 2009-2012, den finns fortfarande! Dock bakom lås och bom för allas säkerhet.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: