2018 har mycket gott kvar

12.11.2018 kl. 10:38

Idag är det mörkt och ruggigt och det har aldrig känts mer MÅNDAG än just idag. Därför listar jag några grejer som ska hända ännu under detta omvälvande år vi kallar 2018:

  • allra mest ser jag fram emot att åka upp till Vasa i december och hälsa på mina kompisar. Jag har inte sett dem sen slutet av maj så det ska bli så himla kul!
  • jag ska gå på två olika teaterföreställningar, en i Karis och en i Åbo. Mannerheim och Taru sormusten herrasta - ganska otippade föreställningar för mig, men jag ser ändå fram emot att gå ut och vara kulturell.
  • jag ska åka till Tallinn ett varv och kika på julmarknaden och köpa choklad från den himmelska veganvänliga chokladaffären.
  • examen! Jag har fått min inbundna gradu nu så det börjar kännas ganska officiellt. Bara ett godkänt som saknas nu.
  • jul <3 förra året firade vi jul i flyttkaos och det var ju lite antiklimax. Jul som ska vara årets höjdpunkt blev bara hopihopistädastädapackapacka och lite kålrotslåda där emellan. 
  • nyår. Ställer ingen till med något kul går jag och våldgästar min systers partykalas. Vare sig jag får eller ej. Förra året firade jag med nackspärr och Game of Thrones i sängen när klockan slog midnatt, snark. Alltså 2017 var så misslyckat på alla sätt och vis...

Okej, det var några grejer att se fram emot här i hösmörkret. Nu ska jag planera klart dagens ordkonst. Vi ska skriva hemliga brev och fråga efter instruktionerna sextiotre gånger utan att lyssna på vad jag säger :-------)))) 

Alla mina ordkonstelever efter att de i kör ropat "JÅÅ VI HÖR PÅ!!!"

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: