Positive mental attitude

07.11.2018 kl. 10:10

Idag är* min första programlösa dag på länge. Jag har haft lite svårt att varva ner på senast, men nu har jag tre hela dagar på mig att bara ladda. Det enda vettiga jag ska göra idag är att språkkorrigera Nickes slutarbete och det kan man göra liggandes i soffan med katten på magen så det känns inte ens jobbigt.

Om någon annan än min mamma undrar hur mina stressexem mår kan jag berätta att de ser bättre ut idag! Igår frågade ett av ordkonstbarnen varför jag e så röd i fejset och när jag sade att jag har en hudsjukdom såg de alla ut som att jag hade sagt att jag har cancer. "Det är inte farligt, det är bara störande" förklarade jag för dem och vi kunde i godan ro fortsätta diskutera finlandismer. Imorgon tror jag faktiskt att jag ska våga mig ut bland folk och gå och sätta mig i en mörk biosalong och titta på Bohemian Rhapsody!

Nu ska jag fortsätta min välbehövda händelselösa dag. Jag lämnar er med en terapi-gif:

 

*Jag gör ett försök just nu med att börja skriva är i stället för e här på bloggen. På senaste har jag blivit mer och mer irriterad på att jag skriver det och att det smittar av sig i andra texter jag skriver. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo som nu bosatt mig i Hangö. Jag jobbar som ordkonstledare i Raseborg och fördriver vardagen med att skriva både vetenskapligt och skönlitterärt. Förutom det läser jag böcker och pajar katter så mycket jag hinner.

Vegansk mat, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

 

 

Leona