Post-gradu stress syndrome

05.11.2018 kl. 20:01

På fredagen lämnade jag in gradun. Det var med skakiga fingrar jag skickade iväg mejlet. Jag hade förväntat mig att inlämningen sku innebära lyckorus och festfeeling 24/7. Riktigt så kalasigt har det kanske inte varit. 

Jag har varit så otroligt trött ända sedan fredagen. Vissa dagar har jag powernappat två gånger och ändå somnat gott när jag lagt mig i sängen. Mina stressexem i ansiktet e riktigt odrägliga, men jag hoppas att de ska avta så småningom. Annars måste jag gå till läkare än en gång och säga "hej min hud e idiotisk" varpå en läkare med huvudet på sned säger "försök att int stressa så mycket så blir det nog bra :---)". Tack för tipset!!!!!

Långvarig stress rinner inte ur kroppen bara så där huxflux. Den fejdar sakta ut och jag hoppas att jag ska samla ihop lite energi till slutet av veckan så jag orkar fira farsdag i Åbo.

Det här kanske låter deppigt, men jag e ju nog enormt glad över att ha lämnat in gradun! Jag e bara så fruktansvärt trött. Bara jag återhämtat mig ska jag återgå till att vara ett sprudlande energiknippe igen. 

Inte ens Snapchats snyggfilter räddar mig just nu...

Så här ser det ut. "AS" sa min kära syster i all välmening. Lite asigt e det nog, men det värsta e att det känns obehagligt att le eftersom den inflammerade huden blir torr och stel. Så därför sitter jag mest hemma och ser sur ut just nu.

Livet med atopisk hud, who knew att det var så störigt? Jaja, man kan ha betydligt värre sjukdomar så jag ska väl sluta gnälla.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Heja heja till inlämnad gradu! Bra jobbat! Jag reagerade också jättestarkt efter att ha lämnat in min gradu (det är nu fem år sen), blev väldigt trött och deppig. Men reaktionen är vanligare än man tror och det går om, som tur!
Emma K07.11.18 kl. 14:58
Tusen tack!! Jag hade verkligen inte räknat med den här reaktionen, men som du säger verkar det vara vanligare än jag trott. Tur nog så har jag möjlighet att vila ut nu så jag e nog snart back on track! :-D /Leona
07.11.18 18:42