Welcome to the house of stress

30.10.2018 kl. 09:36

Just nu känns det som att vårt hem e impregnerat i stress och förväntan. Det känns i luften på något vis. Vi orkar inte laga annan mat än gröt och färdiga soppor. När vi inte sitter framför varsin dator slänger vi oss i soffan och somnar framför Friends. Min atopiska hy visar också att stressnivån inte e riktigt nådig just nu, jag har röda utslag runt näsan, munnen och ögonen och lite på benen. Nästa vecka torde allt vara över och vi kan skåla skumpa varje dag om vi så vill. 

Nicke ska presentera sitt slutarbete på fredagen och fast han säger "nää jag e int stressad" så e det svårt att tro honom när han i sömnen mumlar "Hej, jag heter Niklas Puumala och jag..." och viftar med händerna för att verka lite cool o nonchalant. Själv sitter jag och väntar på mina sista kommentarer från handledaren och målar förstås upp worst case scenarios där jag ombeds skriva om hela kapitel typ. Jag drömmer inte om gradun på nätterna, men däremot drömmer jag om störiga familjemedlemmar. Förra natten var det mamma som stod i badrummet och skrek med gnällig röst om vem som hade stulit hennes parfyyym. Jag vaknade av att jag ropade högt "MEN HÅLL KÄFT!!!". Sori mamma, det var fräckt sagt, jag vet.

Stress e inte så najs, men när man har en tydlig deadline på när den kommer vara över så går det ändå att uthärda. Idag ska jag åka till lande och äta pasta med mamma efter jobbet. Om jag inte blåser bort förstås, höststormen här i Hangö e rätt crazy just nu. Ajö!

Rim har alltid tyckt om att ligga på axlarna och att hon börjar bli lite baktung gör ingenting tycker hon. När hon börjar kana ner så hugger hon bara klorna i axlarna och det e ju skönt för ingen :---)

Igår var det snöigt! Perfekt före för en med sommardäck på bilen. Det gick över förväntan bra, förutom en lyckosam glidning genom en otrafikerad korsning. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: