Hemma

27.10.2018 kl. 15:09

Ojoj, vad bloggen fått lida denna månad. Men nu e jag hemma och försöker finslipa gradun så jag vågar skicka in den för en sista granskning imorgon. Nästa vecka e det tack och hej och ni behöver aldrig mer läsa en rad om hur tråkigt det e att skriva avhandling! LOVAR OCH SVÄR!

...förutom ett inlägg där jag ska presentera mitt analysresultat, sorry sorry, men det ingår nu för tiden även ett utåtriktat element där jag ska upplysa hela vida världen om min forskning vare sig ni vill det eller inte. 

Annars då? Här hemma i Hangö e det kallt. Lite snöslask till och med. Det var 28 grader när vi åkte taxi från St. Julian's till flygfältet på torsdag och 0,5 grader när vi landade i Helsingfors. Det e liksom dags att duka fram glöggen och pepparkakorna nu. 

Jag ska blogga lite mer om Malta sen när jag hinner. Ville bara titta in och gnälla lite och säga hej. Oki, back to work:

Det finns alltid en passande The Office-gif att illustrera inlägg med när jag inte orkar ladda upp egna bilder

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: