Hej från Malta

21.10.2018 kl. 11:43

Det var ju lite oförskämt att låta bloggen stå tom en vecka och flyga iväg till Medelhavet utan att säga ett knyst. Men nu har jag plockat fram datorn från kappsäcken för att ägna en dag åt gradubearbetning på hotellrummet.

Malta e väldigt gemytligt! Varmt och mysigt, men mest e jag överraskad över hur god mat man får här. Till och med den jobbiga veganen blir mätt. Med förra årets Portugalresa i färskt minne, där jag levde på ris och broccoli i en vecka, så e det inte alls tokigt att få äta sig mätt på allt möjligt gott här. 

Jag ska reseblogga mer detaljerat när jag kommer hem, men nu ska jag jobba för att hinna gå ut och semestra lite ännu medan solen skiner. Ajö ajö!

Här står jag och odlar solexem 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo som nu bosatt mig i Hangö. Jag jobbar som ordkonstledare i Raseborg och fördriver vardagen med att skriva både vetenskapligt och skönlitterärt. Förutom det läser jag böcker och pajar katter så mycket jag hinner.

Vegansk mat, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

 

 

Leona