Veckoslut för själen

15.10.2018 kl. 09:33

Jag har haft veckoslut! Länge sen sist. Ett veckoslut utan gradudeadlines kändes verkligen uppfriskande kan jag säga er. Det känns som att själen fick komma fram och leva lite igen och inte bara hjärnan och skrivmotoriken.

Jag har fixat vår lilla gårdsplätt i höstskick, med andra ord har jag plockat bort mögliga svampar som invaderat vår gräsmatta och skördat min citrontimjan som jag hängt på tork här i köket. Vi har lagat egen pizza och druckit skumpa till den bara för att vi kan.

Vi har tittat på semidålig komedi på Netflix (Office Christmas Party, 2,5 stjärnor av mig) och ätit chips. Sen somnade vi på soffan till ett mycket allmänbildande naturprogram. Och så har vi gått på kaffedejt med kompisar och tassat runt i skogen.

Sen avslutade vi hela härligheten med lite hederlig söndagsangst när jag inte kom på något vettigt program för dagens ordkonstträff. Men det får bli musikquiz eftersom de önskade "musiktema - och int nån sån där fiolmusik!!!". Vet ej om barn tar för givet att alla över 20 lyssnar på klassiskt eller om det e jag som personligen sänder ut såna vibbar?

Söndagsangst å sido var det ett utmärkt veckoslut. Nu känner jag mig redo för en händelsefull vecka med ordkonst, handledning, kompishäng och Malta på torsdag!

Vi gick ut i skogen för en *photoshoot* som om året hade varit 2010.

Men det var ju allt för fint väder för att låta bli!

På mig blev det inga vettiga bilder eftersom jag likt Chandler Bing inte kan se normal ut på foton...

Told you.

Sen blev jag sur pga ser alltid ut som en idiot på alla bilder och kommer aldrig bli fotomodell...

Tack och adjö, det var allt för denna gång! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: