En riktigt hederlig lägesrapport

11.10.2018 kl. 09:31

Idag ska jag bjuda er på en riktigt hederlig lägesrapport. Vad händer i livet just nu och för en tid framöver:

  • jag skriver på min avhandling förstås. Nu e nog själva textköttet (vidrigt ord, men det passar ju bra) så gott som klart så jag håller på med redigeringen. Imorgon ska jag skicka in hela härligheten åt min handledare och på onsdag får jag veta hur mycket som måste åtgärdas före den e klar. Riktigt påriktigt klar. Så klar att jag aldrig behöver se den igen.
  • igår lagade jag en så gudomligt god makaronilåda. Nicke beskrev den som magisk och jag tyckte inte ens att det var en överdriven beskrivning. Väntar på lunchtider så jag får hugga in i den igen.
  • nästa onsdag åker jag som sagt till Åbo en sväng och efter det kommer Salon/Oulun kuningas a.k.a mina god vän Ansku till Hangö och så går vi och firar Lovis som fyller sitt första levnadsår dagen därpå.
  • på torsdagen åker jag och Nicke till Malta med hans mamma och syster. Det e lite rörigt att åka iväg på semester just nu när vi båda håller på med våra slutarbeten, men resan bokades redan i februari och då visste vi ju inte riktigt hur busy people vi sku vara just den här hösten. Men kul ska det bli! Vädret lär variera mellan åskstormar och soliga 25 grader.
  • när jag e hemkommen från Malta återstår bara några dagar (12!) till deadline. Efter den 6.11 börjar mitt nya liv. Och det livet börjar med att jag ska liva upp den här bloggen med både fräschare design och innehåll!

Okej: graduläget, makaronilådan, kompishäng, semester och bloggen - det var det jag ville berätta om idag.

Jag läste en gång ett inlägg där någon föreslog att man skulle skriva helhetliga blogginlägg och inte röra ihop massor av lösa trådar i ett och samma inlägg för att uppnå en rent kvalitativt sett BRA blogg. Min blogg e allt annat än det. Ibland vill jag skriva vettiga inlägg som folk begriper sig på och ibland vill jag bara dumpa över alla lösa tankar i ett inlägg på det här viset. 

Två snaps från igår: dagens outfit och kvällens sysselsättning.

Dagens outfit borde verkligen göra comeback. Och då menar jag dagens outfit á la 2010 då storbloggarna köpte sina kläder från affärer som normalt folk faktiskt hade råd med och fotade suddiga spegelbilder i sina skitiga sovrumspeglar. Låt mig demonstrera:

Huppari - Gina Tricot (rea ofc)! Löpartights - Lidl! Sockor - julklapp från förra decenniet! Scrunchie - ngn affär i Tallinn.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver: