Just idag e jag bra

04.10.2018 kl. 14:09

Jag sitter i bibban och känner mig OSLAGBAR. Igår satt jag hemma och kände mig totalt VÄRDELÖS och började nästan skriva mejl till min handledare för att meddela att jag omedelbart säger upp mig från detta avhandlingshelvete. Men SÅ (okej, nu räcker det med caps lock sori) samlade jag mig, började strukturera upp den avslutande diskussionen och idag har jag skrivit två sidor där allt jag säger låter smart, belevat och extremt pretentiöst. 

Kul det här med prestationsångest och den ohälsosamma berg- och dalbanan det innebär. Just idag känns det som världens busenkla mission att skriva klart slutdiskussionen och redigera hela dokumentet som nu börjar urarta och bestå av olagligt många sidor. Imorgon kanske jag har raderat allt och planerat ett nytt liv som cigarrullare i Honduras. Nästa veckas fredag ska jag skicka in en råversion av hela härligheten och då kommer Honduras antaligen kännas som ett rimligare alternativ än att bli klar från skolan. Det kommer och går liksom.

Men just idag e jag bra. Och e man så bra som jag e idag förtjänar man en utflykt till bokhandeln med unlimited shoppingpeng. Skoja ba, jag e fortfarande fattig fast jag e bra :--)

Kände mig lite gullig imorse och tog en bild där jag vinkar till mig själv

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: