Efterlyses: bra poddar!

03.10.2018 kl. 10:21

Just nu lyssnar jag på ungefär fyra olika poddar som kommer ut med nya avsnitt en gång i veckan eller mera sällan. Jag behöver mer! Eftersom jag kör mellan Karis och Hangö ganska ofta e det trevligt att lyssna på något annat än radion hela tiden.

Helst ska det vara poddar som man kan skratta lite maniskt till när man kör i sin ensamhet eller när man e ute i skogen och plockar svamp. Alltså på måndagen gick jag omkring och frustade och gapflabbade högt och ljudligt när jag stövlade omkring i skogen. Jag lyssnade nämligen på senaste avsnittet av Skäringer och Mannheimer (när Anna berättar om sin simhallsincident, herregud vad roligt, stackars killen!). Det e så befriande att gå omkring i skogen och skratta liiite för högt.

Så tipsa mig om någon kul/smart/annars bara bra podd som jag kan börja lyssna på! Svenska, finlandssvenska, finska, engelska... allt går! Just nu lyssnar jag på Ted & Kaj, Skäringer & Mannheimer, Hietanen & Henriksson och Gott folk.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Hannahlyze this, Potterless, Alla våra ligg, Pärkele!
Dom tycker jag är roliga/underhållande :D
H03.10.18 kl. 11:21
Tack! De tre sista har jag hört om, men aldrig provat på faktiskt. Den första e helt obekant, så tror jag börjar med den av ren nyfikenhet! :-D /Leona
03.10.18 14:33
Jag gillar också Alex & Sigge mycket! Vackert språk och ofta roligt. Blev så glad när jag såg att du lyssnar på H&H.
Anne03.10.18 kl. 17:52
Tack för tips och tack än en gång för bra podd! Som boknörd känner man sig lite ensam ibland när man inte har någon att diskutera litteratur med 24/7 och då e det ju perfekt att lyssna på er! /Leona
03.10.18 18:13
Tvillingpodden (Min favorit! En blandning av högt och lågt, mest lågt, som garanterat får en på gott humör så till vida att man inte är av det pryda slaget - då får man nog hoppa den här podden. Är man inte det, då har man som ny lyssnare nästan 200 underhållande avsnitt att se fram emot. Typ en tjejkväll i poddformat.)
Mark och Jonas podd (Alltid lika fantastiska Mark Levengood och Jonas Gardell samtalar om både det svåra och det lätta i livet, både högaktuellt och nostalgiskt. Hur bra som helst.)
Nemo möter en vän (En podd jag inte lyssnar på regelbundet, men där jag då och då brukar rota igenom listan med avsnitt och klicka i gång det jag fastnar för just då. Ibland lyssnar jag vid hundpromenad, ibland i bilen, ibland när jag städar. Bra sällskap, och alla avsnitt är s.a.s. fristående, vilket underlättar sporadisk lyssning.)
S04.10.18 kl. 22:46
Tusen tack!! Mark & Jonas-podden har jag helt missat, ska absolut prova på den (och de två andra)! /Leona
05.10.18 09:00