Mina fyra karriärer

27.09.2018 kl. 09:25
 • Min karriär som magisterstuderande går relativt bra. Gradudokumentet består av 51 sidor! Nu återstår analys av fyra artiklar, slutdiskussion och sammanfattning. Och så redigering av hela härligheten på det. Jag kommer lipa när jag skickar in den här avhandlingen eftersom jag har utvecklat någon form av Stockholm Syndrome gentemot den. Jag hatar den för att den tar all min energi och fritid, men samtidigt vårdar jag den ömt och vill för guds skull inte att något ont ska hända den.
   
 • Min karriär som ordkonstledare går bra. På måndagen fick jag en teckning på en randig gris med texten "jag älskar Leona och tycker mat är got", vet ej hur bilden och texten ska tolkas i relation till varandra men jag väljer att tro att det var rart! På tisdagen försökte jag föreslå ett lämpligt datum för höstlovspaus var på hela gruppen brölar "neeej vi vill int ha nån paus!". Jag förklarar att jo det måste vi eftersom jag inte får lön för mer än 12 gånger per termin. Då börjar gruppen planera en insamling för att samla in lön åt mig så att vi inte behöver hålla någon paus :')))) 
   
 • Min karriär som författaraspirant går tidvis bra. På senaste har jag inte hunnit skriva så mycket skönlitterärt, men jag jobbar på med råmanuset lite nu och då. Just nu består det av 21 kapitel om jag minns rätt. Jag befinner mig i ett avgörande brytningsskede för huvudkaraktären och det e svårt att smidigt flytta hela handlingen från en miljö till en annan och introducera nya karaktärer utan att det blir en allt för banal gubben-i-lådan-effekt. 
   
 • Min karriär som svampplockare går inte alls bra. Det finns bara flugsvamp i skogarna här i Hangö...
   

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: