Svampig lördag

23.09.2018 kl. 10:45

Förutom att sitta vid datorn och skriva gradu och bok har jag gjort lite sånt här:
 

Svängde förbi höstmarknaden och åt nudlar och vårrullar. Gott, men inte 12€-gott. Nicke köpte en plåttavla och så var det bra så. 
 

Igår tassade jag omkring i skogen i 1½ timme och hittade inte en enda kantarell eller trattis. Men jag hittade två karljohan som jag skivade på pizzan vi lagade senare och det var ju jättegott! Dom här på bilden vågade jag inte plocka pga ser giftiga ut. Google var ingen hjälp när jag försökte klura ut vad det var för lila drogsvampar jag hittat...
 

Den här skivade jag också på pizzan och det var inte alls gott.

...

:----)

skämt
 

Sen kom Allis och Lonny och spelade spel och drack vin med mig. Angenäm kväll!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo som nu bosatt mig i Hangö. Jag jobbar som ordkonstledare i Raseborg och fördriver vardagen med att skriva både vetenskapligt och skönlitterärt. Förutom det läser jag böcker och pajar katter så mycket jag hinner.

Vegansk mat, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

 

 

Leona