Kort och gott

21.09.2018 kl. 09:28

Jag scrollade igenom min blogg och förfasades över vilka långa inlägg jag skrivit på senast. Usch, nu och då e det okej, men nu har det varit lite överdrivet på senast. Så idag bjuder jag kort och gott på en veckoresumé! Vad har jag gjort och vad ska jag göra?

Måndag och tisdag gick i ordkonstens tecken och vi skrev sagor om valiomarer (bemöda er inte att googla vad det e, det e ett påhittat djur) och lekte Fort nite (inte så lyckat, vi störde hela skolans personal SORI!!). På tisdagskväll åkte jag till mamma och plockade svamp och ritade på min mosters väggar.

På onsdagen hängde jag med Malin, Maya och Lovis. En kul grej med att ha kompisar i dagisålder e att man kan gå till lekparken och härja utan att det e nåt konstigt med det!

Igår åkte jag till Åbo och fick så bra feedback av min handledare att jag fick hålla mig för att inte störta upp från stolen och krama om henne. Och vi prickade in min sista handledning så nu e det på allvar bara slutspurten kvar.

Idag ska jag skriva gradu och kanske åka till Ekenäs och kolla in höstmarknaden senare. Imorgon åker Nicke iväg så jag har bjudit hit min småsystrar på pyjamasparty. Och resterande lediga stunder ska jag skriva som en dåre. Jag kan nästa känna doften av ett färskt utskrivet magisterpapper med alla mina namn på...

På onsdagen plockade vi stenar, pusslade prinsesspussel och cyklade omkring på Majkens lilla cykel

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: