En box och en bok

14.09.2018 kl. 11:28

Skrivandet går fortsättningsvis trögt. Just nu har jag fastnat i ett redigeringsstadie som inte alls e kul. Så i stället för att göra det tänkte jag berätta om några kul grejer från igår!

Jag hittade äntligen en mycket efterlängtad födelsedagspresent i postlådan! Allis och Lonny beställde två Vegoboxar åt mig som present och nu fick jag septemberboxen efter många långa veckors väntan. Den var proppad med snacks, bars och annat gott som jag ska skriva ett utförligt inlägg med recensioner sen. För finns det faktiskt någon där ute som inte vill läsa snacksrecensioner? Nä, det tror jag faktiskt inte. Jag och Nicke har redan börjat det utförliga recensionsarbetet och vi skriver till och med upp poängen! Nördigt, nördigt - men roligt, roligt!

På onsdagen började jag läsa Karin Erlandssons debutroman Minkriket och igårkväll hade jag läst ut den 300-sidor långa boken. Jag e en ganska långsam läsare så det säger väl en hel del om att det inte var en dålig bok direkt. Ett inlägg med vilka böcker jag läst på senast ska jag också plita ihop snarast.

Men nu när jag sjunkit så djupt ner i pälsdebatten att jag läst en bok om minkfarmer och dessutom tittat på Yles debatt om pälsindustrin som sändes i veckan så har min hjärna blivit alldeles pälsig. I natt drömde jag att någon försökte kväva mig med pälsar för att de fått höra att jag e en djurrättsaktivist och även om jag inte e en minkbefriare så var det bäst att utrota alla med liknande värderingar så någon började klämma in pälsar i min mun. Jag vaknade av att Rim låg tvärs över mitt fejs och täckte både min näsa och mun... 

Rim e kanske den kärleksfullaste katt jag någonsin haft att göra med, men det e ju lite jobbigt när hennes kvävande kärlek börjar bli livshotande...

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver: