Efter sommar kommer höst

10.08.2018 kl. 10:11

... och med hösten kommer rutiner! Förhoppningsvis. Jag önskar jag var bättre på rutiner, men jag har en på tok för oansvarig scatterbrain för att upprätthålla dem. Men igår skrev jag faktiskt upp ett lagom aggressivt skrivschema för gradun för nu ska den minsann bli skriven. Jag har snart gått med den i bakhuvudet i två år och det e ett onödigt stressmoment som jag bara vill bli av med.

Förutom att skriva klart gradun börjar jag ju med mitt ordkonstjobb i september. Nästa vecka ska jag åka på marknadsföringsturné till Karis och Ekenäs för att värva deltagare. Känner ni kids i åldern 9-12 ska ni fråga dem om de vill komma med mig och vara ordkonstnärer en eftermiddag i veckan. Mer info om ordkonst finns här!

Jag ska dessutom resa iväg till Uppsala om två veckor och bila runt i Sverige med Nicke. Och i slutet av oktober åker vi till Malta, så lite resor ska vi lura iväg på också.

Förutom detta ska jag också på allvar jobba vidare på mitt kreativa skrivande. Jag har en romanidé som jag filar på lite nu och då, men någon egentlig text har jag inte ännu fått ihop. Ett persongalleri och några miljöer har jag utformat och så förstås några kärnor för berättelsen. En tanke e att låta projektet ta lite utrymme här på bloggen för då känns det inte så ensamt. Det blir som ett grupparbete. Jag gör allt arbete och ni behöver bara läsa och heja på. Nåja, jag ska se hur modig jag blir.

Det var höstplanerna det! Inget otroligt, men en hel del kul. Våren e ett oskrivet blad för då borde jag rimligtvis ha mina magisterpapper i handen. Magister Lelle. Det e jag det. Snart.

Vår bordsduk e så himla piffig att jag blir riktigt prillig varje gång jag kommer in i köket och ser den. Och som ni kan se så jobbar jag snällt vid köksbordet när jag inte e på bibban och skriver. Inte optimalt, men det går.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo som nu bosatt mig i Hangö. Jag jobbar som ordkonstledare i Raseborg och fördriver vardagen med att skriva både vetenskapligt och skönlitterärt. Förutom det läser jag böcker och pajar katter så mycket jag hinner.

Vegansk mat, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

 

 

Leona