En gul fåtölj flyttade in

10.07.2018 kl. 22:14

Igår åkte vi till Ikea för att handla lite förnödenheter. En gul fåtölj som vi spanade in redan förra sommaren stod på handelslistan och den plockade vi hem med oss tillsammans med lite annat smått och gott. 

När vi kom hem passade den förståss inte alls där vi hade tänkt oss eftersom den var lite maffigare än förväntat (mäta på förhand.. what? why?). Så vi fick möblera om hela sovrummet för att pussla in den i ett lämpligt hörn. Efter många dammnysar och lite irritationssuckar blev det bra.

En stor turkos tavla på en Fiat500 tyckte vi absolut behövdes och när vi kom hem och sku hamra upp den på väggen slog det oss att jahapp den här passar ju INT ALLS här. Men som tur passade den rätt så väl i sovrummet så där får den bo nu om den slutar vara ful.

Vi går helt emot minimalismtrenden som e het just nu där man helst ska skala av alla ytor och inreda och klä sig i jordnära färger. Gult, lila och turkost i samma rum e det hemma hos oss!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo som nu bosatt mig i Hangö. Jag jobbar som ordkonstledare i Raseborg och fördriver vardagen med att skriva både vetenskapligt och skönlitterärt. Förutom det läser jag böcker och pajar katter så mycket jag hinner.

Vegansk mat, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

 

 

Leona