Veganska amerikanska pannkakor

15.04.2018 kl. 20:00

Jag har nu ätit pannkakor fyra dagar i rad. Orsak: K-menus hasselnötskräm som smakar Nutella och Mignonägg. Förfärligt sött och sliskigt och gott. Har doppat banan, choklad och fingrar i den där burken hittills. Yep, jag gör en och annan klassisk peanutbutter fingers á la Joey Tribbiani i den burken.

Nåja, nog om mina oanständiga matvanor. Pannkakor var det ju tal om och jag skröt om dem igår och lovade delade med mig av recept. Så det ska det bli!

Veganska amerikanska pannkakor

6 st ganska små, passlig portion åt en hungrig person!

1 dl mjöl
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
1 nypa kanel
1 dl havremjölk/grädde
½ dl vatten

Och så snurrar man ihop allt till en ganska lös smet och steker små prydliga pannkakor. Äts med jordnötssmör, hasselnötskräm, banan och kokosflingor. A-YUM!

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver: