Krabbisyogi med pizzatips

12.02.2018 kl. 10:51

Jag har återupptäckt en förträfflighet!

Yoga! Jag yogade ganska mycket för några år sen, men som vanligt tappade jag intresset och glömde bort det. Igår hade jag så ont i nacken efter fredagens headbangande så jag googlade 'yoga for sore neck' och så dök ju allas favvoyogi Adriene upp. Sen körde jag lite freestyle yoga med indisk flöjtmusik i bakgrunden. Och nacken mår tippentoppen bra idag!

Ett riktigt kul veckoslut kom och gick och vi avslutade hela festligheten med brunch igår. Sen somnade jag på soffan och kom fram till att New Girl e sämsta bakgrundljudet då man ska ta en nap. Herregud som de skriker KONSTANT. 

Idag ska jag börja fila på kommande lektionsplaner och gå till skolan en snabbis. Jag har inga egna lektioner den här veckan så jag ska vara riktigt duktig och förbereda nästa veckas lektioner i gymnasiet långt på förhand.

Absolut godaste veganpizzan ever! Vegana med extra oliver på Marco Polo. Mm-mm-m-mmmm! Den var till och med god att äta kall dagen efter.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver: