Ett hederligt inlägg

14.01.2018 kl. 10:41

Ah! En söndagsmorgon helt i min smak. Jag vaknade stel och törstig som sig bör när man skålat vin kvällen innan, men en kopp kaffe och '24/7 live stream morning coffee jazz' på Youtube e ju bästa kuren för det. Så nu e jag pigg och redo för en heldag i soffan. Hehe, har int så värst huisiga planer för idag. Skönt.

Igår promenerade jag runt här i mina hoods. Jag gick ut på nån liten ö och kikade på en typ som parasailade med skidor och så klättrade jag över muren till fängelset som finns här nära. Och vips var jag inne i stan och fyndade lite kläder på rea. Kvällen firades i gott sällskap med vin och pizza. Klockan två stapplade jag hem och bäddade ner mig med Rim och så sov vi sött.

Så, gott folk, där fick ni ett riktigt hederligt blogginlägg om min dag. HE VA HE som man säger här uppe. 

Alla frågar om det e mycket snö här uppe. Jodå, jämfört med hemma så e det ju en hel del!

Jag klättrade int över muren btw. Ville bara påpeka det i fall någon gjorde misstaget att tro på allt som står på internet.

En vinig bild på mig och Erica från igårkväll. Jag köpte en jeanskjol igår och kände mig väldigt 90's i den. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver: