En bra och en skit grej

13.01.2018 kl. 11:02

Den bra grejen e ett Netflix-tips. Serien The end of the f***ing world såg jag klart igår och jag blev faktiskt helt såld! Uppkäftiga tonåringar, mord, allmänt corky feeling och SÅ bra musik. Jaja, se den om ni e såna där forever young-vuxna som jag själv som fortsättningsvis gladeligen tittar på tonårsdrama.

Den skitiga grejen e att jag har fått mitt livs första bot. Och det var en saftig en. När vi körde till Vasa förra veckan missade jag en 60-skylt och körde i godan ro typ 84 km/h förbi en trafikkamera där det då var 60 km/h som fartbegränsning. Så nu får jag snällt betala 200 euro till fabo polisen... 

Så, det här e väl början på mitt liv som mästerskurk. Ska väl gå och råna en kiosk eller nåt annat kriminellt ikväll. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: