Udda fakta

11.01.2018 kl. 19:21

Idag hade vi en riktigt skön skoldag och vi kände oss pigga ännu vid dagens slut. Programmet var lättare idag än föregående dagars ganska heavy stuff. Lite bokcirkel på morgonen och relationsövningar på eftermiddagen.

Vi jobbar mycket med olika sorters övningar som vi ska ha nytta av i arbetet i klassrummet sen i framtiden. Idag sku vi presentera varandra inför gruppen med en udda fakta om oss själva. Det enda jag kom på just då var att jag inte tycker om vispgrädde. I efterhand kom jag på många andra konstiga grejer jag kunde ha delat med mig av. Till exempel att jag spytt i en roskis på Finlandiahuset i Helsingfors eller att jag hade en låtsaskompis som hette Marika när jag var liten.

Jag minns inte så mycket om Marika, men hon fick förstås göra alla grejer som jag inte fick. Hon cyklade med händerna tätt intill varandra på styrstångens mitt. Hon brukade vänta vid postlådan så att mamma och pappa fick tvärnita när jag i baksätet vrålade "STANNA!" för att låta Marika åka med.

Men annars var jag ett helt normalt barn :---))))).

Jaha, men det om det. Imorgon e det fredag och vi har faktiskt bara en endaste en föreläsning imorgon! Fest och kalas. Vi ska snicksnacka om läroplanen så int vet jag om det blir så himla festligt. Vi får väl se.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo som nu bosatt mig i Hangö. Jag jobbar som ordkonstledare i Raseborg och fördriver vardagen med att skriva både vetenskapligt och skönlitterärt. Förutom det läser jag böcker och pajar katter så mycket jag hinner.

Vegansk mat, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

 

 

Leona