Veganfavoriter från Lidl och loppisfynd

12.10.2017 kl. 14:59

Jag handlar ganska sällan i Lidl eftersom där inte finns mina basic varor (Rainbow havremjölk och Alpro soyghurt till exempel). Men idag handlade jag bland annat fryst falafel som är riktigt god och prisvärd, chokladkex och så har de ibland världens godaste tabbouleh men den hittade jag inte idag. Jag ska kocka ihop en marockansk gryta senare idag så det sku ha passat bra med det. De där grönsakspirogerna har jag inte smakat på förut, men hoppas de är bättre än de där i grön förpackning som man får i S- & K-marketarna. Yök en syö.

Jag gick på loppis och fyndade lite. Ett fint pussel som jag antagligen kommer få nervsterv på när jag inser att det saknas bitar, men det kostade 1 euro så well well. Jag har aldrig läst något av Sandra Beijer så nappade åt mig den här och Vilhelm Mobergs Utvandrarna gillade jag a looot så hoppas den här är bra. En grön vas tyckte jag att jag behövde också. 2,50 för hela kalaset! I love loppis.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Leona - ett märkvärdigt namn på en märkvärdig typ.

Jag e en borttappad Karisbo bosatt i Hangö som fördriver dagarna med att skriva gradu, läsa böcker och paja min katt Rim.

Vegansk matlagning, resor, kultur i olika former samt djur och natur e frekvent förekommande element på denna blogg.

Så jag e ungefär lika märkvärdig som en sten på marken med andra ord. Men jag e snäll och kul och allt det där så please enjoy min anspråkslösa blogg!

Leona